Ежедневно, без выходных
Круглосуточно
+7 (920) 255-16-22
mastercoolnnov@mail.ru
×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 8018

PSG trøje


FC Barcelona mener, at voldgiftsdomstolen har behandlet dem forskelligt mellem dem og Real Madrid. Denne protest, som rapporteret af Sport, er i forbindelse med overførsel af dæk, der nogensinde er pålagt de to spanske giganter.
Ja, Los Blaugrana så ingen logik fra FIFA, da de fik Los Blancos til at appellere sanktionerne for overførslen, før dommen blev droppet. Det betyder, at unge spillere, der er ramt af sanktionerne, kan spille for deres klubber.
Vi beder også PSG trøje om det. Forskellen er, at vores unge spillere ikke må spille, mens Madrid er tilladt, siger vicepræsidenten i Barcelona, ​​Jordi Mestre, i et interview i tirsdag.
Mestre fandt det uretfærdigt og sagde det var en stor fornærmelse på samme tid, der tyder på, at Barcelona blev tvunget til at udvise unge spillere fra La Masia, som havde overtrådt FIFAs egne standarder, nemlig at beskytte børn.
En Barcelona-delegation, herunder præsident Josep Maria Bartomeu, har været i Zürich, Schweiz i sidste uge for at forsøge at fortsætte forbindelserne med FIFA, som tidligere var blevet beskadiget Juventus trøje efter en overførsel af sanktionstanke modtaget af El Barca.
Endelig ønsker Mestre at gøre en ting klar: For pladen føler vi stadig straffen givet til Real Madrid og Atletico Madrid er uretfærdigt og proportional. Hvad forstyrrede mig var behandlingen af ​​en vis del af pressen, hvordan de blev behandlet og hvordan de ramte det nu.



Forestsxc fußballtrikots kinder ConnorMon
RosalinaT Billige Fodboldtrøjer Børn TressaKep
DaniellaI fotbollströjor barn MikekcVl
Cristinaa maglie calcio Rosalinda
PalmahpF fußballtrikots Lawrencex
SolomonWe fotbollströjor Koreybmpn