×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 3074

PSG tröja

New York Cosmos drog av sig en stor uppror genom att slå New York City FC på straff efter matchen slutade 2-2 i US Open Cup på onsdagen.
N.Y.C.F.C. Kwadwo Poku, men Cosmos - som lagde sin handel i den nordamerikanska fotbollsligan - retaliated efter pausen. Leo Fernandes slog 65: e minut och sedan Lucky Mkosana nådde ett mål i 90: e minuten, vilket tvingade spelet till extra tid och i slutändan straffar sparken.
Cosmos-målvakten Jimmy Maurer var hjälten i shootouten, vilket gjorde tre sparar innan Hunter Gorskie bagged match-vinnaren.
Det är sannerligen en besvikelse, Liverpool tröja berättade NYCFC-tränaren Jason Kreis New York Times efter matchen.
Det är förmodligen mest nedslående eftersom du går igenom 120 minuter. Förmodligen titta tillbaka på det och tänk om vi kommer att förlora, troligen bäst om vi gjort det under de första 90 minuterna.
I onsdagens andra matcher producerade Charlotte Independence också en upprörd, downing New England Revolution 1-0.
Colombian Jorge Herrera gjorde det enda målet för matchen i 55: e minuten och skickade MLS-sidan kraschar ut ur tävlingen.
På StubHub-centret skedde LA Galaxy till en 6-1 hemvinst över PSA Elite.
PSAs Michael Salazar sparkade fram ett framgångsrikt mål i den 12: e minuten, men galaxen slog snart sina band och svarade med sex obesvarade mål, inklusive ett hat-trick från Irlands Tottenham Hotspurs tröja internationella robbie Keane.
Nyformad MLS-sida Orlando City SC sköts helt och hållet av Charleston Battery.
Den missdisciplinerade matchen, där fyra straff var belönade, slutade 4-4 efter 120 minuter.
De sista tre matcherna i fjärde rundan i U.S. Open Cup producerade mer rutinvinster för MLS-sidor. DC United väntade tills extra tid för att övervinna hunden Pittsburgh Riverhounds 3-1, Columbus Crew återhämtad av BBVA Compass Stadium i Houston Dynamo slog Austin Aztex 2-0.