Ежедневно, без выходных
Круглосуточно
+7 (920) 255-16-22
mastercoolnnov@mail.ru
×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2939

manchester city tröjaRoma tröja


José Mourinhos förföljelseskomplex blev prickat på tisdagskvällen när Diego Costa fick ett tävlingsförbud av fotbollsförbundet, strax efter Gabriel Paulista, Arsenals centralförsvarare med vilken anfallaren kolliderade vid Stamford Bridge på lördagen, hade sett sitt trespel suspenderad suspension.
Costa, Chelsea-anfallaren, försökades efterhand av en tremanspanel efter att TV-inspelningen visat att han satte händerna i ansiktet av Laurent Koscielny, den andra Arsenal-halvhalvan och sedan fångade honom en andra gång med en flailing arm . Flampunkten blev osynad av domaren, Mike Dean.
I ögonblick senare stötte Gabriel mot Costa och slog honom i skenorna med en bagage - ett brott som dekan kände var värd ett rakt rött kort för våldsamt beteende. Gabriel hade redan bokats för sin del i en fracas med Costa.
Costa, som själv var bokad för bröstkupning Koscielny till marken efter den första konfrontationen, är den spelare som har ansetts av FA Inter Milan tröja att ha handlat våldsamt - mycket till Mourinhos och alla andra Chelsea.
Vi är oerhört besvikna över FA: s lagstiftningsprovisions beslut att avbryta Diego Costa, läser klubbens uttalande. Vi väntar på sina skriftliga skäl innan vi kommenterar vidare.
Det är andra gången som Costa har blivit bannlyst för tre matcher på tv-bevis under hans korta karriär i England och när det hände förra gången - efter hans frimärke på Liverpools Emre Can i januari - blev Mourinho inkensed. Han är också upprörd den här gången.
Det finns känslan hos Chelsea som Costa spelar på kanten men är nästan alltid i kontroll och vet hur man inte korsar linjen med alltför flagrant. Personalen vid Chelsea känner inte att Costa handlade våldsamt mot Koscielny, även om det var klart att han var provocerande, åtminstone.
FA spårade Costa s fall så att det skulle lösas före Chelseas Capital One Cup-resa till Walsall onsdagskvällen. Costa kommer att sakna slipset plus hans klubbs Premier League-spel på Newcastle United och mot Southampton vid Stamford Bridge.
Costa blir den 60: e toppspelaren sedan 2004-05 för att Manchester City tröja bli debiterad av FA med brott som blivit osynliga av tjänstemänna, med Newcastle United har blivit straffad sju gånger, Arsenal och Manchester City sex och Manchester United och Chelsea five.Arsenal hade överklagat Gabriels röda kort på två punkter - på legitimiteten för uppsägningen själv och mot svårighetsgraden av tre-spelet straff - och de lämnade videofakta till stöd för deras fall till FA: s panel.
Panelen tog i huvudsak sin sida och de ansåg dekanen att ha gjort ett felbedömning. Det är ovanligt att se ett beslut omvänd när domaren har fått en klar bild av händelsen men det har hänt i det här fallet.



JessicaTe Billige Fodboldtrøjer Børn LuciatsT
ORTEmerso billiga fotbollströjor DoraHaese
ReyesArsc maglie calcio AlbertoPa
UlrikeElp Billige Fodboldtrøjer Rosarioin
MCNChadjc billige fotballdrakter UrsulaKil
JoesphEls Fodboldtrøjer BarrettKa